fotografie @brno

Jana rotschein kuželová

Pojďme si zavolat a alespoň krátce se pobavit o vaší představě. Následně domluvíme termín focení. Plánujete něco rozsáhlejšího jako je svatba, umělecký portrét nebo produktovky? Pak bude vhodné zajít na kávu v Brně a naplánovat detaily.

KREATIVNÍ FOTOGRAF COPYWRITER A MARKETÉR V BRNĚ​
Produktová fotografka v Brně

Čím dříve je termín focení rezervován, tím větší prostor máme pro přípravu realizace. Neváhejte příliš dlouho, váš ideální čas může každou chvíli někdo obsadit.  Rezervace je oboustranně závazná v momentě uhrazení zálohy.

Internet nabízí spoustu možností a cen. Možná tedy přemýšlíte, proč si jako fotografa vyprat právě mne? Věřím, že vám budu přínosem především díky spolehlivosti. Vaše peníze jsou pro mne závazkem odvést nejlepší možnou práci, na kterou můžu být sama hrdá. Pracuji bez zbytečných dramat. Domluvy a dohody platí, dodržuji termíny, na fotky zbytečně nečekáte  několik měsíců. Chci tvořit snímky, které mají duši a sdělení. Dalším důvodem může být styl mého focení nabo přirozený způsob práce, ať už s klientem, atmosférou nebo  se světlem. Jako vaše fotografka dělám maximum především pro vaši spokojenost.

portrétní fotografie Brno 6
fotka páru foceno v Bnrně
svatební fotografie Brno Jana R Kuzelova
fotograf copywriter marketér Brno 5 kuzelova jana

V klidu a v pohodě. Pro řadu lidí je focení stresujícím faktem. Pochybují, zda se budou umět tvářit, nechtějí vypadat na fotkách špatně, nebo je pro ně stresující událost samotná, což bývá typické pro svatby. Mým cílem je stát se neviditelným dokumentaristou. Být fotografka, která vás nevyvádí z míry, netlačí  do strojených póz a úsměvů, ale sama najde příležitost, která stojí za zvěčnění. Při kontaktu 1 to 1 (například portrét) je pro mne důležitá lidskost, uvolněná atmosféra a najít úhel, který vám nejvíc sluší. Produktovky nebo lifestyle fotografie realizuji samostatně po převzetí zadání, aniž bych vás  zbytečně zatěžovala.

produktová fotografie Brno 2
Fotky na web a sociální sítě Brno
portrétní fotografie Brno 9
Kuzelova_Jana_fotograf copywriter marketér Brno 8

Fotografie Copywriting Marketing @Brno.
Jana Rotschein Kuželová

© 2023 All Rights Reserved.